Kezdőlap

Önéletrajz

Műelemzési segédlet

Fényképek

Vassurányi Dalkör

Vassurányi Dalkör

Lemezeim,
VIDEOKLIPJEIM

Kertészeti praktikáim

Egyéni ételreceptjeim

ÖN a
598880. látogató!

 

 

Ez itt tényleg a reklám helye:
Szintén saját weblapom
egyik barátom üzletéről

Kedves évfolyamtársak!

Előbb álljon itt emlék mindazon társunknak, akik már nem lehettek közöttünk!

Angeli Tamás Borsos Jutka Koós László Kurnik András Teleki Sándor Varga Cecília Zakócs Gyula

 

 

Kedves Évfolyamtársak!

Remélem, mindenki jól érezte magát az osztálytalálkozón. Én is - majdnem. Rendkívül kínosan érintett, hogy a fényképezőgépem bemondta az unalmast. Ahhoz, hogy ez a lap élhessen, szeretném a Ti segítségeteket igénybe venni: Bárki, aki készített képeket, küldje el nekem, én pedig felteszem a netre a küldeményét. Ha valaki már egy közösségi weboldalra felrakta az övéit, küldje el képek a pontos elérési útját, én azt az oldalamra belinkelem. (Ez azt jelentené, hogy azok a fotók erről a lapról is lehívhatók.) Bárki, akinek megtetszik, letölti. Az általatok készített fotókon a piros szemek senkit ne zavarjanak, ha azokat nekem küldi el, én korrigálni fogom.

Fehívom a figyelmeteket, NE az oldalon levő miniatúrákat mentsétek le! Ezek a lapfájl gyorsabb letöltése érdekében vannak lekicsinyítve. Az eredeti(?) nagyságú fotók be vannak linkelve. Ez azt jelenti, hogy a valódi kép az apró képre történő bal-egér kattintás után jön elő. Ezt pedig a jobb-egér kattintása után menthetitek le.

Ha valaki úgy érzi, hogy valamely róla készült fotó "sérti a személyiségi jogait", jelezze azt nekem. Természetesen leszedem, de remélem, hogy erre nem lesz szükség.

Címemen várom tehát küldeményeiteket akár csatolt fájlokban, akár becsomagolva (*.arj *.zip).

Fojtáné Bősze Borbála képei:

...és még mindig az ő képei a Picasáról:

Emlékeztetőül álljon itt a 2008-s évfolyamtalálkozó weboldala