Kezdőlap

Önéletrajz

Műelemzési segédlet

Fényképek

Répcementi Férfikar

Vassurányi Dalkör

Lemezeim,
VIDEOKLIPJEIM

Kertészeti praktikáim

Egyéni ételreceptjeim

 

60 éves a,
GEORGIKON NÉPTÁNCEGYÜTTES

ÖN a
636559. látogató!

 

 

Ez itt tényleg a reklám helye:
Szintén saját weblapom
egyik barátom üzletéről

 

Kedves évfolyamtársak!

Előbb álljon itt emlék mindazon társunknak, akik már nem lehettek közöttünk!

Angeli Tamás Borsos Jutka Dóczi László Koós László Kurnik András Nemeskéri György
Pavliscsák CSaba Schneider Béla Szalai Dezső Teleki Sándor Varga Cecília Zakócs Gyula

 

 

Remélem, mindenki jól érezte magát az osztálytalálkozón. Én is, bár meglepett rendkívüli visszafogottságotok! Az általam készített képeket ugyan felrakom, de biztos vagyok benne: A tieitek biztos, sokkal jobbban sikerültek! Bárki, aki készített képeket, nagyon kérem, küldje el nekem! Igérem, felteszem a netre a küldeményét. Ha valaki már egy közösségi weboldalra felrakta az övéit, küldje el képek a pontos elérési útját, én azt az oldalamra belinkelem. (Ez azt jelentené, hogy azok a fotók erről a lapról is lehívhatók.) Bárki, akinek megtetszik, letölti. Az általatok készített fotókon a piros szemek senkit ne zavarjanak, ha azokat nekem küldi el, én - többé-kevésbé - korrigálni fogom. Az alulexponált fotók még kevesebb gondot jelentenek számomra, A lényeget akkor is kihozom belőle.

Fehívom a figyelmeteket, NE az oldalon levő miniatúrákat mentsétek le! Ezek a lapfájl gyorsabb letöltése érdekében vannak lekicsinyítve. Az eredeti(?) nagyságú fotók be vannak linkelve. Ez azt jelenti, hogy a valódi kép az apró képre történő bal-egér kattintás után jön elő. Ezt pedig a jobb-egér kattintása után menthetitek le.

Ha valaki úgy érzi, hogy valamely róla készült fotó "sérti a személyiségi jogait", jelezze azt nekem. Természetesen leszedem, de remélem, hogy erre nem lesz szükség.

Címemen várom tehát küldeményeiteket akár csatolt fájlokban, akár becsomagolva (*.arj *.zip).

Saját képeim:

Emlékeztetőül álljon itt a 2013-as, és a 2008-s évfolyamtalálkozó weboldala!